Lakosság
Apasági vizsgálat

Kapcsolatfelvétel

Szakértőink

Dr. Fodor Flóra - Klinikai molekuláris genetikus

image

Dr. Fodor Flóra főorvos a laboratóriumi diagnosztika és molekuláris genetikai diagnosztika szakorvosa. Posztgraduális ösztöndíjakkal 1 évet az Oxfordi Egyetemen, fél évet a Glasgow-i Egyetemen töltött molekuláris genetikai, cytogenetikai és klinikai genetikai diagnosztikai munkával és kutatással. Posztdoktorális ösztöndíjasként humán molekuláris genetikai kutatásokat végzett a New York-i Mount Sinai Egyetemen, majd az orvosi diploma honosítása után klinikai molekuláris genetikusi szakképesítést szerzett az Egyesült Államokban. Igazságügyi genetika szakterületen kirendelhető igazságügyi szakértő. Néhány év klinikai orvosi munka (szülészet-nőgyógyászat) után klinikai kémiai, illetve molekuláris genetikai diagnosztikát végző laboratóriumokban dolgozott. Jelenleg a synlab Budapest Diagnosztikai Központ Genoid Molekuláris Diagnosztikai Laboratóriumában a molekuláris genetikai és apaságvizsgálati részleget irányítja. Nemzetközi lapban 4 első- és 8 társszerzős, magyar folyóiratban 4 első- és 3 társszerzős közleményt publikált.

Dr. Csókay Béla - Tudományos munkatárs

image

Dr. Csókay Béla az ELTE TTK-n végzett 1991-ben mint biológus. 1991-2001-ig az Országos Onkológiai Intézet Molekuláris Genetika osztályán dolgozott kutató biológusként, ez idő alatt szerezte meg ugyancsak az ELTE-n a PhD tudományos fokozatot 1998-ban. Külföldi kutatási tapasztalatokkal rendelkezik, 1993/94-ben az angliai Sussexi Egyetemen, illetve 2000/2001-ben az amerikai Utahi Egyetemen dolgozott ösztöndíjasként.
2001-2006 a Laborigo, majd 2007-ban a Hospinvest Diagnosztika Molekuláris Genetikai Laboratóriumának vezetője volt. 2008-tól a Genoidban dolgozik mint tudományos munkatárs. Gyakorlatot szerzett a szolid tumorok, egyéb biológiai minták molekuláris genetikai vizsgálatában, személyazonosítási rendszerekben, oligogyártásban, és egy sor molekuláris genetikai technikában jártas (pl.genotipizálás, szekvenálás, fragment analízis, stb). Jelenlegi fő feladatai közé tartozik a molekuláris genetikai laboratóriumi munka szakmai irányításához kapcsolódó kutatás-fejlesztés, főként real-time PCR módszerek fejlesztése.

Félfogadás előzetes időpontegyeztetés alapján. Munkanapokon 9:00-15:30 között.

Telefon
+36-1-465-0124

Fax
+36-1-465-0127

E-mail
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Cim
1121 Budapest, XII. Szanatórium utca 19.

Rendeljen most!

Apasági vizsgálat ára

Duó teszt: 55.000,- Ft
Trió teszt: 85.000,- Ft

Az árak a 27%-os áfát tartalmazzák!

Tanácsadás

A vizsgálattal vagy az eredmény értelmezésével kapcsolatos kérdéseire munkatársaink szíves rendelkezésére állnak telefonon vagy személyesen.