Lakosság
image

HomeDNA™ Healthy Weight

Az optimális testsúly elérésének és fenntartásának kulcsa a megfelelő életmód. De mi a megfelelő életmód az Ön számára? Ebben segít ez a vizsgálat. Nem vagyunk egyformák, így szervezetünk sem egyformán hasznosítja a tápanyagokat, a vitaminokat, és nem reagálunk egyformán a testedzésre. Mindez nagyrészt a genetikai összetételünk kisebb-nagyobb eltéréseiből adódik. A HomeDNA™ Healthy Weight 45 olyan genetikai variánst vizsgál, amelyek a fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok és a vitaminok hasznosítását, az edzésfajták hatékonyságát, a szénhidrát- és zsíranyagcsere állapotát befolyásolják. A vizsgálat elsősorban a fogyni vágyók vagy az optimális testsúlyukat megtartani akarók számára javasolt.

A kapott eredmények alapján személyre szabott ajánlásokat kap az alábbi módon:

Az igen részletes, 48 oldalas angol nyelvű lelet mindezt az Ön személyes genetikai tulajdonságai alapján, közérthető módon, grafikonokkal, színkódokkal, összefoglaló táblázattal mutatja be.  A lelet alapján világossá fog válni az Ön számára az is, hogy milyen típusú testedzés esetén mire számíthat a testsúlycsökkentés tekintetében.

Az eredmény 30 munkanap alatt készül el. A leletet csak angol nyelven tudjuk Önnek átadni, azonban igény esetén ingyenes egyórás személyes konzultációt biztosítunk budapesti laboratóriumunkban a leletértelmezés megkönnyítése céljából. A vizsgálathoz mindössze egy szájnyálkahártya-törletre van szükség.

A teszt genetikai betegségek diagnosztikai felismerésére nem alkalmas, nem az egészségügyi ellátást célozza meg, nem diagnosztikai teszt. Hangsúlyozzuk, hogy bármilyen diagnosztizált betegség miatt a kezelőorvostól kapott dietetikai tanácsokat nem írja felül jelen teszt eredménye, ezekben továbbra is kövesse a megrendelő az orvosa tanácsát.

 

Dokumentumok

Árlista