Hírek - Események

Új! Vérvételi helyet nyitottunk

Sep 01, 2015

synlab Genoid Magán Vérvételi Hely

Cím: 1121 Budapest, Szanatórium u. 19., “A” épület
Telefon: +36 1 5 888 500
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)Információk:

Vérvétel és mintaátvétel: hétfő-péntek: 7.30-8.30
Vérvételre bejelentkezés nélkül fogadjuk Ügyfeleinket!

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy vérvételt és egyéb mintavételt 18 év alatt és OEP finanszírozott vizsgálatokhoz nem végzünk. Vércukor- és inzulinterheléses vizsgálatok ezen a telephelyen nem elérhetőek.

Megközelítés: vérvételi helyünk a XII. kerület és Budakeszi határán, a Szanatórium utca végén, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet területén, az A (új) épület földszintjén jobbra a folyosó végén az üvegajtó mögött található. Kérjük, a sorompónál szíveskedjen jelezni, hogy a GenoID vendége, a behajtáshoz parkolókártyát a recepción adnak ki.

Fizetési mód: készpénz

Központi ügyfélszolgálat: +36 1 5 888 500

Laborvizsgálatainkat itt várakozás, előjegyzés és akár beutaló nélkül is igénybe tudja venni!

A vizsgálatok eredményét igény szerint az Ön által megadott e-mail címre továbbítjuk, vagy személyesen a Szanatórium utcai rendelőben veheti át, esetleg postai úton küldjük ki Önnek vagy adott esetben a beutaló orvosnak. Több vizsgálat kérése esetén az eredményeket együttesen adjuk ki, attól függetlenül, hogy bizonyos eredmények hamarabb elkészülnek. Ez azt jelenti, az eredmények küldésének várható időpontja legkésőbb a kért vizsgálatok közül a leghosszabb vállalási idővel rendelkező vizsgálat vállalási napjával egyezik meg.

Az elérhető vizsgálatok köre:

A térítési díjakat a helyszínen készpénzben tudja kifizetni. Szerződött önkéntes egészségpénztári partnereink listáját itt nézheti meg, a kiállított számlát utólag számolhatja el egészségpénztára felé.

Egyúttal felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ezen a mintavételi helyünkön kizárólag térítéses vizsgálatok mintavételét vagy átvételét tudjuk biztosítani!
Megértésüket köszönjük!