Hírek - Események

Fiatal Nőorvosok V. Kongresszusa

Sep 09, 2009

2009. november 12-14. között immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Fiatal Nőorvosok Kongresszusa.
Helyszín: Hotel Flamingó, Balatonfüred.

Az előző négy rendezvényt nagy érdeklődés övezte, magas színvonalú előadások hangzottak el és poszterek kerültek bemutatásra.
Miként az élet minden területén, az orvostudományban, ezen belül a szülészet-nőgyógyászatban is a fiatalság képviseli a nyitottságot, a fogékonyságot, mely az új módszerek alkalmazásában, a korszerű terápiás elvek elfogadásában nélkülözhetetlen. Ahogy a gyógyítás elsajátítása, úgy a tudományos tevékenység gyakorlásának, illetve annak szakértő közönség felé történő megjelenítésének megtanulása is évekig tartó folyamat. A Fiatal Nőorvosok Kongresszusa több ifjú kollégánk számára az első alkalom arra, hogy érdeklődésükre számot tartó szakmai kérdésekről, klinikai esetekről beszámoljon.
Ebben az évben e rangos esemény gazdája a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája. Mind a magam, mind a munkatársaim számára nagy öröm és megtiszteltetés, hogy otthont adhatunk e nagyszerű eseménynek. Reményeink szerint az előadások felölelik majd hivatásunk teljes vertikumát, de ezen túlmenően számíthatunk speciális szakterületek, illetve az egészségügyi menedzsment kérdéskörét érintő prezentációkra is.
Bízunk benne, hogy a Kongresszus konstruktív vélemény- és tapasztalatcserére ad módot. A rendezvény helyszíne garancia arra is, hogy a résztvevőknek lehetőségük nyíljon az aktív pihenés örömeit élvezni.
Remélem, hogy új ismeretekkel és élményekkel gazdagodva őrzik meg emlékezetükben a Fiatal Nőorvosok V. Kongresszusát.